Echipa XT Deco din nou în vizită la noi. Află noutățile!

by

Mai țineți minte când v-am povestit despre XT Deco în articolul Echipa XT Deco și soluții inovatoare în materie de finisaje, astăzi însă vreau să vă arăt noutățile cu care au venit la noi în vizită la studioul de deisgn Creativ Interior.

Și iată primul video, în care Lavinia Danciu (director de Marketing) ne-a povestit despre cine este XT Deco și care sunt planurile lor profesionale. Tot în acest video Lavinia ne-a prezentat noutățile brandului Rebels Walls, pentru care au exclusivitate în România și despre noul concept al colecțiilor de fototapet pe destinația camerelor, în așa fel vouă, clienților, dar și designerilor le este mult mai ușor să vizualizeze grafica tapetului pe anumite zone din locuință.

Iar în cel de-al doilea video, Lavinia ne-a povestit despre panourile decorative din lemn masiv de tec – TeakWall, aceste panouri sunt originale din Asia, recuperat de la bărci sau case vechi. Fiecare placă este individuală, ceea ce permite personalizarea peretelui sau a suprafeței pe care sunt montate acestea. Sunt folosite ca elemente de accent într-o amenajare. Se pretează și la băi, așa cum tec-ul este un lemn rezistent la umezeală.

Iar ultima noutate este colecția de panouri multiscop de la WallFace. Panourile pot fi lipite pe orice suprafață, de la perete, tavan, fronturi de mobilă, până și la electrocasnice, cum ar fi frigider sau mașină de spălat vase. Vin sub forma unor fâșii autoadezive de 2,6×1 m care se pot taia la dimensiunile dorite. Cum arată exact panourile, vă invit să vizionați următorul video:

Îi așteptăm și data viitoare pe cei de la XT Deco cu alte noutăți! Până atunci aveți timp să studiați colecțiile de fototapet Rebel Walls, panourile din lemn de tec TeakWall și panourile mutiscop WallFace.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *