E timpul să aranjăm spațiul din grădină!

by

După ce ați aflat cum se poate decora balconul în cel mai efiecient mod dacă stați la apartament, haideți să aflăm, cum aranjăm și spațiul din grădină pe timpul verii.

Odată cu venirea căldurii, vă puteți relaxa citind o carte sau petrece timpul împreună cu cei dragi, cu prietenii în grădina de vară căci, de acum se poate face asta și zic să profitați cât mai mult acum. Persoanele care au grădină în curtea casei sunt norocoase, căci pot evada oricând din agitația urbană de zi cu zi și se pot deconecta sau pot face activități interesante.

Locul de relaxare pe timpul verii

Grădina din curtea casei trebuie să fie locul cel mai special pe timpul verii și să reprezinte locul vostru de relaxare, unde să vă retrageți ori de câte ori aveți nevoie de liniște. Astfel, un aspect important este reprezentant de stilul de mobilier ales. Fie optați pentru un set clasic de mobilier format din masă și scaune, fie pentru o canapea și câteva fotolii comfortabile pe care le puteți accesoriza cu perne decorative ce au la bază motive florale, botanice sau pot fi pur și simplu colorate.

să fie umbră!

UMBRELA este cea mai importantă pentru a vă feri pe timpul zilei de razele puternice ale soarelui care pot avea efecte negative asupra fiecăruia. Ca sfat, vă spun să țineți cont de acest aspect și să achiziționați o umbrelă solară.

Florile din viața noastră

Puneți multe flori, fie le plantați direct în grădină, fie le puneți în diverse ghivece de jur împrejurul spațiului destinat pentru relaxare sau dacă aveți chiar și o piscină în curtea casei, puteți pune ghivecele cu flori într-un colț al piscinei pentru a da un aer mult mai relaxant ce duce cu gândul la vacanță.

Totodată puteți opta pentru ghivece colorate cu flori cu agățătoare pentru decor. Sfatul meu este să alegeți un tip de flori care rezistă mult timp, precum muscatele, margaretele, petuniile sau levănțica.

ILUMINATUL pe timpul nopții

În ceea ce privește ILUMINATUL pe timpul nopții, puteți alege varianta unei game de corpuri de iluminat cu led  –  iar o parte din ele le puteți înlocui cu decorțiuni luminoase, precum ghivecele colorate sau sfeșnice ideale pentru serile de vară târzie când stăm și povestim cu cei dragi în grădina casei.

optează pentru un ȘEZLONG

Și pentru că tot suntem la acest capitol, să vorbim și despre nelipsitul hamac, iar dacă nu aveți în grădină copacii potriviți pentru acesta, poți opta și pentru un ȘEZLONG care este ideal pentru zilele în care vreți să faceți puțină plajă.

Sursă poze: Pinterest

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *