Dușul igienic – soluția ideală pentru băile mici

by

În apartamentele noastre un bideu sau un duș igienic este întâlnit destul de rar. Iar motivul nu este lipsa spațiului sau complexitatea instalării, ci mai degrabă, nedumerirea față de utilitatea acestuia.

De aceea, în acest articol, mi-am propus să vă povestesc de ce un astfel de accesoriu este atât de important în fiecare baie. Despre bideu (care într-adevăr necesită mai mult spațiu) o să scriu un articol dedicat, iar mai jos o să vă prezint și descriu despre opțiunea pentru spații mici – dușul igienic. Și eu la rândul meu mi-am instalat, acasă, un astfel de duș igienic și am asitat la instalarea acestuia pentru a învăța partea tehnică. Apropo, acum nu mi se pare atât de complicat, ba chiar după ce l-am montat la baie, unul din clienți și-a pus și el pentru că i-am tot povestit despre importanța lui.

Să începem:

 De ce avem nevoie de un duș igienic?

  • În primul rând, este cea mai bună soluție de igienă intimă folosindu-vă doar de toaletă;
  • Cu acest furtun vă este mult mai ușor să curățați vasul de toaletă;
  • Ba chiar poți spăla aici pantofii, nu va mai fi nevoie să îi curățați în chiuvetă, care este destinată pentru proceduri curate;
  • Este mult mai ușor să spălați litiera pentru animale de companie.

Cum funcționează un duș igienic?

Un duș igienic constă într-o baterie monocomandă încastrată, un furtun, o pară de duș pentru igiena intimă și un suport pentru pară. Bateria care se încastrează există pentru acționarea doar a apei reci, dar multe branduri (inclusiv KLUDI, despre care o să vă spun puțin mai jos) oferă bateria monocomanda care mixează apa rece cu cea caldă, exact ca o baterie de baie sau chiuvetă.

Instalarea, obligatoriu, se va face când spațiul este la roșu pentru că trebuie îngropat. Ideal recomandarea vine când vă achiziționați vasul de wc cu rezervorul încastrat, pentru că se fac în paralel.

Însă, dacă încastrarea acestuia nu mai poate fi făcută, există soluția de montare a furtului de racordul la apă a bateriei pentru chiuvetă. Important să existe spațiu sub chiuvetă ca să se poată instala.

Apa este pornită prin apăsarea sau rotirea manetei al bateriei: intensitatea jetului depinde de forța de rotație. Apa intră în furtunul de duș igienic, dar nu curge până nu apăsați butonul de pe para de duș – atâta timp cât îl apăsați, apa va curge. La finalizarea procedurilor, închideți maneta bateriei și nu uitați să descărcați apa din furtun, apăsând mânerul de pe para de duș, altfel apa se va scurge pe pardoseală.

De ce dușul igienic KLUDI BOZZ?

Am terminat cu partea tehnică, dar să revenim și la partea cea mai frumoasă – cea estetică. Cum am specificat mai sus, KLUDI este unul din producătorii de renume pe piața mondială de baterii pentru băi, dar nu am omis și faptul că o baie arată perfect când toate detaliile și accesoriile sunt din aceeași poveste. De aceea au creat colecții care cuprind atât bateria de lavoar în varianta aplicată pe blat, cu prindere de perete, baterie de duș și chiar dușul igienic ce înlocuiește perfect un bideu.

Mai multe detalii despre colecția KLUDI BOZZ găsiți pe pagina lor oficială, iar despre dușul igienic aici. De luat în calcul: KLUDI oferă garanție 5 ani pentru acest sistem, la fel ca pentru o baterie de bideu. La fel, oferă consultanță la montaj și schița de montaj pe care o regăsiți în fiecare cutie.

Prețul unui duș igienic este în jur de 479 RON fără TVA, dar poate varia în funcție de fiecare partener.

Sursă poze: Pinterest

1 Răspuns
  • FANBAIE
    mai 30, 2019

    Pentru comenzi va stam la dispozitie cu oferte personalizate. Livrare gratuita in Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timisoara. Nu ezitati sa ne contactati pe info@fanbaie.ro

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *