Diseno – showroom-ul nr.4 din #10HomeDecoStoresInBucharest

by

Stilul masculin – tendința prezentului

De când așteptam acest moment, să vă prezint următorul showroom – Diseno, de pe Calea Dorobanților 135-145 din cele #10HomeDecoStoresInBucharest. De ce l-am ales?

Din două motive. Primul, pentru că în acest spațiu, care este reprezentanța oficială a renumitului brand spaniol Porcelanosa, găsești chiar orice în materie de finisaje interioare ceramice, piatră naturală sau parchet, dar și obiecte sanitare pe toate stilurile și gusturile. Iar, în al doilea rând, showroomul reprezintă o inspirație perfectă pentru cei care nu știu cum să-și amenajeze baia sau ce finisaj special să aleagă pentru perete.

Eu personal, m-am îndrăgostit de acest colț dramatic, chiar masculin creat prin acest placaj de piatră naturală de ardezie în zona șemineului. Am ales să vi-l prezint, așa cum astăzi am ajuns la concluzia că mulți dintre noi au început să aprecieze un design care te duce cu gândul la natură, unde piatra naturală, lemnul și iluminatul bine calculat, crează o atmosferă de relaxare la tine acasă și chiar evadare din cotidian, mai ales pentru cei care locuiesc în orașe supraaglomerate, precum este Bucureștiul.

Și atunci revenim la recomandările mele. Pentru a obține acest design masculin, aveți varianta să placați peretele cu piatră naturală de ardezie (Delphi Natural Home 40X80X1.5 cm, de la L’antic Colonial Porcelanosa) sau de ce nu cu plăci ceramice de dimensiuni mari ce imită marmura neagră ( Placaj slim marca Urbateck Porcelanosa, Liem Black Polished 150X300X6 cm). Nu uitați și de culoarea lemnului natur, pe care să o integrați în amenajarea spațiului, chiar și în spații umede, pentru că există soluția unei gresii ce imită perfect parchetul natural – Gresie parchet ceramic Dellware Nogal 19.3X180 cm, Porcelanosa.

Piatră naturală Delphi Natural Home 40X80X1.5 cm, de la L’antic Colonial Porcelanosa

Vă place stilul? Și sunteți curioși să aflați de ce George Clooney a ales să reprezinte acest brand? Atunci chiar vă sfătuiesc să mergeți să vizitați showroom-ul și să-mi spuneți ce v-a plăcut vouă acolo, pentru că sigur, veți primi cea mai bună consiliere.

Gresie parchet ceramic Dellware Nogal 19.3X180 cm, Porcelanosa

Placaj slim marca Urbateck Porcelanosa, Liem Black Polished 150X300X6 cm

Mai multe detalii în Showroom și pe site-ul https://diseno.ro/

Poze de Anca Rancea, Teima Image

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *