Designul Interior la alt nivel – Sfaturi inteligente

by

Casa nu este doar un loc în care ne relaxăm și ne regăsim, ci și un spațiu în care funcționalitatea și inovația se întâlnesc pentru a crea o atmosferă plină de confort și bună dispoziție. Ca designer de interior, îmi place să îmbin utilul cu plăcutul, punând un accent deosebit pe funcționalitate, inovație și tehnologie. De aceea, am pregătit pentru voi un video special în care voi dezvălui amenajarea apartamentului nostru. În acest material, voi împărtăși deciziile practice și soluțiile inteligente pe care le-am implementat pentru a crea un mediu de trai confortabil și eficient. De la organizarea spațiilor până la integrarea tehnologiei moderne, fiecare detaliu a fost gândit pentru a aduce un plus de confort și funcționalitate în căminul nostru.

Haideți să descoperim împreună cum am transformat casa noastră într-un refugiu plin de viață și rafinament, unde estetica se îmbină armonios cu utilitatea și inovația:

Să recapitulăm:

1. Amplasarea Strategică

Pentru mine, amplasarea este crucială. Am dorit ca toate aspectele vieții mele să fie la îndemână, de la casă și birou până la școală și magazine. Un apartament central a fost alegerea perfectă pentru a-mi simplifica viața cotidiană.

2. Alegerea Etajului Potrivit

După mai multe experiențe, am realizat că fiecare etaj vine cu avantaje și dezavantaje. Ca să înțelegeți, noi am locuit atât la parter, cât și la mansardă. Acum am ales un etaj intermediar, găsind un echilibru ideal între accesibilitate și liniște.

3. Compartmentarea Adaptabilă

Deși inițial nu am fost mare fan al spațiilor deschise(open-space-uri), am făcut un compromis pentru acest apartament. Cu toate acestea, recomand cu căldură separarea bucătăriei pentru cei care petrec mult timp în acest spațiu.

4. Depozitare Eficientă

Indiferent cât de minimalist nu am trăi, depozitările sunt esențiale! Un spațiu bine organizat pentru trolere, ustensile de curățenie și alte obiecte este cheia unui mediu ordonat și plăcut.

5. Yala Smart de la Tenon

O descoperire surprinzătoare care mi-a ușurat viața de zi cu zi. O yală inteligentă de la Tenon poate face minuni în ceea ce privește securitatea și accesul în casă.

6. Șine Electrice de la Somfy

Cu ajutorul sistemului Movelite Wirefree de la Somfy, am rezolvat problema firelor aparente. Șinele electrice inteligente aduc confort și funcționalitate în casă, fără a fi nevoie de intervenții complicate.

7. Filtrul Smart de Apă Grohe Blue Home

O soluție convenabilă pentru accesul rapid la apă filtrată, rece sau caldă, chiar și carbonată. Am scăpat de grija stocării sticlelor și am câștigat în confort și eficiență cu ajutorul sistemului Grohe Blue Home.

8. Profile Decorative de la Fabrica de Profile

Profile decorative – fără ele clar nu se putea. Adică nu există vreun proiect unde nu am pus profile decorative, și da, o să le pun în continuare. Eu îi recomand pe partenerii noștri de la Fabrica de Profile, pentru că pe lângă produse standard, pot realiza și profile personalizate. Acasă, chiar am reușit să maschez „defectele” cu aceste profile realizate la comandă.

9. Fototapet Personalizat de la Tap Lab

Și fără fototapet, casa parcă nu este completă. Așa că am ales cu brandul Tap Lab pentru a decora camera Anastasiei. Este uimitor cum un fototapet bine ales poate transforma complet atmosfera unei încăperi și poate aduce un plus de personalitate și căldură în spațiul nostru de locuit.

10. Decorațiuni Care Fac Diferența

Ultimul punct, dar nu și cel din urmă, sunt decoratiunile! Da, fără ele, casa este incompletă. Vezi mai sus de ce! Fiecare obiect decorativ aduce un strop de personalitate și farmec în fiecare colț al casei noastre, creând astfel o atmosferă primitoare și plină de viață.

Aștept cu nerăbdare să aud povestea voastră și să împărtășiți cu mine propriile voastre sfaturi și trucuri pentru o locuință perfectă! Iar dacă aveți nevoie de un ajutor specializat, poți apela la serviciul de consultanță online sau la programul de mentorat.

Poze portofoliu Creativ Interior. Fotograf: Mihai Georgiadi

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *