Design Interior: O ramură în ascensiune pe piața românească – Forbes Life

by

DESIGN INTERIOR:

O ramură în ascensiune pe piața românească

„OARE DESIGNUL DE INTERIOR ESTE IMPORTANT ÎN VIAŢĂ NOASTRĂ?“

Această este o întrebare pe care încă o mai primesc și la care răspund cu mare convingere: DA! De ce? Deoarece designul de interior – nu este doar o îmbunătăţire a unui spaţiu sau ascultatul de opinii din partea prietenilor. Designul este acel elemenat care poate să va aducă un plus confort, un spaţiu pentru a crește productivitatea sau popularitatea în rândul clienţilor.

HAIDEŢI SĂ VĂ POVESTESC CARE ESTE REALITATEA CU ACEST DESIGN!
Pentru o dezvoltare spirituală și o productivitate înaltă mediul înconjurător este strâns legat de percepţia umană, de aceea omul în mod conștient și chiar inconștient se va simţi confortabil și armonios într-un spaţiu luminos, cald și primitor. Aceste spaţii contribuie la succesul, norocul și încrederea dvs, iar dacă sunt proiectate corect, atunci cu siguranţă veţi simţi mai multă energie și putere pentru realizarea target-urilor propuse în viaţă.
Și atunci: „Cum să realizăm un interior care să va aducă succes și în care să va simţiţi bine?“ În primul rând trebuie să luaţi în calcul că acest spaţiu ar trebui să se potrivească temperamentului dvs. Interiorul trebuie să fie elegant, deoarece stilul înnobilează omul, făcându-l să fie mai încrezător și mai graţios. În funcţie de efectul psihologic pe care doriţi să îl obţineţi este necesar să alegeţi echilibrat gamă cromatică. Iar cu un iluminat ales corect va puteţi creă starea emoţională dorită în orice moment al zilei. O atenţie deosebită trebuie acordată obiectelor decorative și accesoriilor, deoarece acestea crează energia din interiorul spaţiului – fie această este una pozitivă, negativă sau neutră.

Dar de ce să apelezi la un designer și ce exact face acesta? Toate aceste informații le găsiți în articolul atașat mai jos.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *