Design elegant cu produsele Eichholtz

by
Design elegant cu produsele Eichholtz

Eichholtz – brand olandez de mobilier și accesorii de lux

Astăzi vă prezint o amenajare al zonei de living și dining cu produsele Eichholtz, unul din brandurile pe care le îndrăgesc datorită stilului contemporan și foarte elegant.

Îmi plac combinațiile de țesături în culori neutre catifelate și detalii metalice aurite sau profilele decorative cu tapet mural, așa că am zis să vă arăt cât de bine arată toate aceste elemente împreună. Dacă vreodată o să decideți să adaptați stilul contemporan și neoclasic în locuința voastră, atunci acest proiect ar trebui să fie un exemplu pentru voi.

Să-i felicităm pe cei de la Creativ Interior pentru creație, iar dacă n-ați auzit încă de produsele Eichholtz, atunci vă fac un rezumat:

Eichholtz se află pe piață de 20 de ani. Este o companie olandeză, fondată de Theo Eichholtz, fiul unui comerciant, care, după câteva calătorii în Asia și SUA, a creat unul dintre cele mai renumite branduri de mobilier și accesorii cu un design unic, destinată segmentului premium, de lux. Deși arată atât de bine produsele, prețurile sunt destul de acceptabile pentru ceea ce oferă.

Noile colecții de obicei sunt inspirate de călătoriile anuale ale echipei spre destinații exotice, cum ar fi Thailanda, India, Myanmar, India sau China, de unde se aduc și materia primă, cum ar fi textilele, tapițeriile sau lemnul de esență exotică.

Datorită implicării în a crea obiecte originale, reputație acestui brand s-a răspândit demult în întreaga lume, asigurând companiei un loc de seamă printre participanții celor mai importante târguri internaționale de mobilier și design.

Și anul acesta Eichholtz a fost prezent cu un stand atrăgător la târgul de mobila Isaloni din Milano, pe care inevitabil l-am și vizitat.

Produsele folosite în proiect:

Design elegant cu produsele Eichholtz

1.Măsuța cafea: Coffee Table Asscher; 2.  Taburet: Stool Beekman Place; 3. Corp de iluminat: Lantern Mandeville L; 4. Canapea: Sofa Aldgate

Design elegant cu produsele Eichholtz

5. Oglindă: Mirror Solaris L; 6. Suport lumânări: Hurricane Harrington L si S; 7. Scaun: Dining Chair Boca Grande; 8. Etajeră: Cabinet Berndorff

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *