Delius – Tradiție și calitate de peste 900 de ani în domeniul textilelor

by

Interviu Jiri Dmytrak, Export Manager Delius

Acum două săptămâni am avut onoarea să vorbesc (prin intermediul Decora Design) cu Jiri Dmytrak, Export Manager Delius în România, despre noutățile în materie de textile pentru zona HoReCa. Însă nu am putut începe interviul, înainte de vă povesti cine este Delius și de ce au o popularitate atât de mare în domeniul ospitalier sau cel medical.

Familia Delius se află acum la cea de-a 9-a generație și încă este la conducerea unei companii active la nivel mondial. Cu alte cuvinte: Delius a devenit un partener de încredere, datorită serviciilor profesionale și a calității ridicate a produselor și a competenței sale pe termen lung în lumea textilelor. Astăzi, marca Delius este bine cunoscută pentru designul său modern, materiale premium de primă clasă și finisajele sale multifuncționale. Iar pentru a îndeplini cerințele de a livra cea mai înaltă calitate, produselor sunt supuse unor numeroase teste tehnice.

„Suntem specializați în textile funcționale!”

Țesăturile Delius au mai multe beneficii, de exemplu blackout-ul îmbunătățește acustica în încăpere, reduce consumul de energie, dar în același timp, oprește lumina puternică din exterior să pătrundă în interior. Tapițeriile sunt ușor de curățat, sunt anti-bacteriene și rezistente la umiditate. Toate proprietățile sunt testate de laboratoare independente și confirmate prin certificate.

Misiunea Delius este ca textilele lor să fie de lungă durată:  „Avem respect față de conservarea naturii și a sănătății, precum și de valoarea muncii noastre. Pretenția noastră de calitate se referă la aspectele ecologice ale țesăturilor noastre, la durabilitatea și caracterul lor inovator.”

 

Și cum am promis, mai jos v-am pregătit lista cu specificațiile tehnice care o să vă ajute la căutarea textilelor pentru spații cu nevoi speciale. De exemplu pentru hoteluri, este obligatoriu ca textilele să fie ignifuge, iar în spațiile medicale – anti-bacteriene.

Toate colecțiile le puteți descoperi în Showroom-ul Decora Design de pe str. Visarion nr.4, București.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *