Decor auriu – un accesoriu nelipsit din casă în 2019

by

Impresioneză invitații tăi cu un decor sofisticat!

E aproape final de an și am început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Și aceasta înseamnă să terminăm toate target-ele pentru acest an, să facem lista de planuri pentru anul care vine, să pregătim lista de cadouri pentru cei dragi, să gândim meniul de Crăciun și tematica petrecerii de Revelion și să ne reîmprospătăm garderoba. Știți regula: ca să-ți meargă bine în noul an este recomandat să-l întâmpinați îmbrăcat în ceva nou. Dar cum rămâne cu casa voastră?

Nu cred că o veți neglija! Și nu accept scuze! Ok, am înțeles că nu aveți timp de redecorări sau accesorizări, și poate nu aveți nici inspirație, DAR – norocul vostru că sunteți pe site-ul potrivit 🙂 Haideți să vă dau câteva idei de decor care se potrivesc perfect atât pentru sărbătorile de iarnă, dar și care vor fi integrate perfect și pentru restul anului 2019:

Da da, una din tendințele anului 2019 este să adăugăm accente Glamour, unde finisajul auriu trebuie să fie obligatoriu. Nu mult, doar câteva accente fine, care vor adăuga mai multă eleganță interiorului vostru. Iată un moodboard care te va inspira ( produsele le găsești pe Evalight):

Acum nu te mai rețin, a mai rămas mai puțin de o lună până începe noul an…Ai multe de făcut! Sport! Dar nu uita de mine, sunt aici pentru inspirație!!!!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *