Lecția 10: De unde cumpăr materialele, finisajele sau mobilierul?

by

Am ajuns și la ultima lecție din campania „Cum să fii designerul casei tale”, unde timp de 10 săptămâni ți-am povestit despre ce înseamnă designul interior și cum începe un proiect de amenajare interioară, dar și cum să alegeți stilul potrivit locuinței tale sau cum să optimizezi bugetul.

Însă nu putem încheia acest curs online fără a vă prezenta și câteva recomandări: la cine să apelați pentru a materializa proiectul și de unde să le achiziționați.

Și începem cu:

Benjamin Moore – O gamă largă de vopsea lavabilă și decorativă;

XtDeco – Tapet, fototapet și tapet magnetic, o inovație în designul interior;

Carpet & More – Tot ce înseamnă finisaje pentru pardoseală: mochetă, parchet și covor PVC;

Design & After – Corpuri de iluminat, mic mobilier, accesorii, decorațiuni și cadouri;

Sophia Romania – Draperii, perdele, tapițerii, mobilier (stil French, Shabby Chic sau Provence);

Fabrica de Profile – Profile decorative de interior (brâuri, cornișe, plinte, panouri 3D, pilaștrii, mască de șemineu etc) și exterior (ancadramente, solbancuri, cornișe, console decorative, coloane etc.);

Zoiss Home Design – Soluții complete de a finisa locuința (plăci ceramice, parchet, pardoseli laminate, mozaic), soluții complete de bucătărie, mobilier și accesorii băi, mobilier și corpuri de iluminat.

Nu mă opresc aici! În permanență sunt în căutarea de noi furnizori creativi, receptivi și implicați, de aceea această listă se va completa în timp.

Și pentru că mi-am propus să vă fidelizez, am creat PROGRAMUL DE FIDELIZARE, în care veți găsi oferte speciale, datorită unei colaborări îndelungate pe care o am cu acești furnizori.

Voucherele se pot descărca mai jos:

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *