De ce propun acest vas de toaletă în amenajararea băilor?

by

Rimfree – o tehnologie Geberit

Cu siguranță mulți dintre voi nu acordă atât de multă atenție acestui produs în baie – vasului de toaletă, dar vreau să vă prezint ceva care o să convingă să fiți atenți la alegerea acestuia.

Din experiența mea ca designer, pun mare accent pe funcționalitatea produselor, iar alegerea acestora se face, în primul rând, în funcție de nevoile clienților. Partea estetică, cu siguranță, își are rolul ei, dar nu uit niciodată ce înseamnă să trăiești într-un confort. De aceea mereu caut cele mai bune soluții.

Așa am ajuns să descopăr și să testez un produs realizat de Geberit – vasul de toaletă creat prin tehnologia Rimfree. Ce înseamnă asta? Eliminarea acelei rame clasice de pe margine, care este greu de spălat, în care murdăria se poate acumula, iar bacteriile se pot înmulţi, creând mirosuri neplăcute. Și cel mai important, nu va mai fi nevoie să folosiți produse speciale de curățare (perii sau detergenți toxici sau agresivi, ce pot afecta finisajul vasului).

Indiferent dacă clienții mei sunt persoane dinamice și active, care nu au timp de pierdut făcând curățenie, eu le propun cu încredere acest vas de toaletă Keramag cu tehnologia Rimfree – o soluție pentru a le oferi mai puține bătăi de cap și mai mult timp liber. Dar și în cazul mamelor, care țin mult la igiena corectă din casă și a copilului lor, acest produs le oferă soluția de a evita bacteriile răspândite prin casă. Asta o spun și din propria experiență având un copil mic 🙂

Tehnologia Rimfree – vasul de toaletă fără ramă de spălare

Să rezumăm: pe lângă un design elegant care se adaptează oricărei băi, indiferent de stilul de amenajare, colecția Keramag cu tenologia Rimfree este și o soluție perfectă de a ne ușura viața.

Dacă vorbim de întreaga baie, aceste vase de toaletă se pot completa cu una din clapetele de acţionare cu buton sau senzor (fără atingere) Geberit cu finisaj inox sau sticlă. Avantaj: ai de unde alege! Și totuși dacă nu te hotărăști, mai au și o variantă pe care o poți personaliza.

Iar dacă să te inspir putin cu piesele de mobilier din colecția Keramag, pe care le propun clienților mei în proiectele de amenajare a băilor.

Sunt sigură că acum v-am pus pe gânduri, și asta a fost și scopul meu, deoarece eu, caut să vă găsesc cele mai bune soluții, unde atât funcționalitatea dar și designul trebuie să meargă în paralel!

Sursă poze: Geberit

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *