De ce am ales brandul Ramon Soler la mine de acasă?

by

Ce înseamnă o baterie? Mulți dintre voi o să răspundă la fel: obiectul care ne ajută să avem apă în casă. Dar puțini îl consideră un accesoriu, care pe lângă funcționalitate este un obiect de design ce va adăuga valoare interiorului băii sau bucătăriei.

Vreau astăzi să vă lămuresc de ce eu, ca designer, pun accent pe acest element în fiecare amenajare pe care o gândesc. Iar ca să fiu și mai credibilă, să începem cu un exemplu concret – bateriile din casa mea (proiectul #MyFamousHome).

De ce am ales brandul Ramon Soler pentru toate bateriile de la mine de acasă? Recunosc că la mine acasă am decis să experimentez. Am auzit de acest brand, dar nu am avut nici o tangență până acum cu el. La momentul potrivit a apărut persoana care m-a asigurat că nu voi regreta dacă le voi pune la mine acasă. Eram curioasă să aflu: cu ce sunt mai bune bateriile Ramon Soler decât cele deja bine cunoscute pe piață? așa că am zis DA și de 8 luni le testez în continuu 🙂 (acum este august 2019, noi ne-am mutat chiar de Crăciun 2018). Momentan sunt mulțumită și nu am făcut vreo diferență de calitate față de alte un branduri cunoscute pe care le-am avut la fostul apartament, dar peste o perioadă o să mai fac un update aici la articol cu impresiile mele.

Să vă fac un rezumat la ce baterii am ales eu pentru acasă, dar cred că cel mai explicit este acest video dedicat acestui subiect:

Baia matrimonială

În baia matrimonială, am ales colecția Alexia. Pentru lavoar am ales bateria înaltă pe blat, în linii simple, rotunde, cu o formă ușor conică spre bază. Una din tendințele din ultimii ani a fost adoptarea și în domeniul bateriilor a mărimilor din fashion S, M, L, XL; eu am ales formatul – XL. Ventilul este de tip click-clack, prin apăsare (vezi video pentru explicație).

La cadă am optat pentru o bateria termostatată cu cascadă, din două motive: în primul rând, pentru design – apa curge într-un mod foarte lin, iar în al doilea rând, având-o pe Anastasia, este foarte practic să ai o reglare constantă a apei, pentru a evita posibilele opăriri, în același timp corpul bateriei să fie rece la atingere (cool touch) pentru a evita posibile arsuri.

De bideu nu am avut loc, dar am găsit alternativa – dușul igienic, vedeți că am mai dezvoltat acest subiect pe blog.

Baia mică de pe hol

În baia mică, avem duș, de aceea am ales sistemul de duș integral și para mobilă din colecția Titanium. Apa ce curge prin pălăria superioară poate fi reglată datorită acționării prin buton a celor 3 funcții. Iar pentru lavoar am ales colecția Titanium Energy certificată și în Franța. Este cea mai economică baterie descoperită de mine vreodată,  pentru că știe să economisească energie (în video-ul de mai sus am explicat foarte clar ce înseamnă acest lucru).

Bucătărie

Iar la bucătărie am ales bateria extractabilă din colecția Ypsilon. Acest sistem de duș cu acționare din buton este foarte practic și m-am convins personal de acest lucru – puteți spăla fructele și legumele mult mai ușor, iar când trebuie să curățați chiuveta, nu mai este nevoie să faceți risipă de apă ci să trageți dușul și să clătiți acolo unde este nevoie. Acum toți clienții mei vor baterii cu acest sistem integrat.

V-am pus pe gânduri? Foarte bine. Studiați produsele pe piață înainte de a face alegerea corectă. Așa am făcut cu brandul Ramon Soler și nu regret. Chiar vă recomand să citiți povestea lor și să vă convingeți că nu sunt chiar la început de drum, ba din contra sunt o companie bine apreciată în lume: http://www.ramonsoler.net/

Poze de Alexandru Prodan

7 Răspunsuri
 • Vilhelem Margareta
  noiembrie 12, 2019

  Imi place mul de tot !
  Va felicit pentru creativitate si ideile personale!
  Va doresc mult succes mai feparte !

 • Vilhelem Margareta
  noiembrie 12, 2019

  Va felicit pentru ideile si crativitatea personala intr-un stil aparte !
  Va doresc mult succes mai departe !
  Cu drag Margareta

  • Natalia Berezovskaia
   noiembrie 12, 2019

   Multumesc frumos!

   • Catalina
    mai 6, 2020

    Buna seara. Sunteti la fel de multumita de bateriile alese si acum? Cautand baterii, am dat peste modelele de la acest brand si ne plac foarte mult. Multumim anticipat pentru raspuns:)

    • Natalia Berezovskaia
     mai 7, 2020

     Da, eu deja le am de un an si jumatate si sunt multumita, iar acum au si pe diverse finisaje 🙂 daca erau si atunci sigur mi le luam pe negru sau auriu

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *