Începem pregătirile de Crăciun….

by

Asta însemnă că vă vin în ajutor cu câteva idei de inspirație, dacă v-ați propus ca anul acesta Sărbătorile de iarnă să fie altfel.

Astăzi mergem în vizită la Emily Henderson, autoarea cărții STYLED, prezentatoare TV și pur și simplu pasionată de designul interior și tot ce însemnă decor, ca să vedem cum și-a amenajat casa de sărbători.

„Scopul meu pentru acest an a fost să păstrez sentimentul de calm și neutru pentru sufragerie. Iar pentru a îndeplini această sarcină, am păstrat gama cromatică în nuanțe de verde, albastru, gri, negru, argintiu și auriu, puțin lemn și mult alb.”

Iar rezultatul este chiar fascinant. Dacă analizăm trendurile din ultimii ani, Și Emily a mers mult idea de natural, materiale ecologice și decor minim dar bine organizat.

Elementul de accent cu siguranță este bradul, dar toată ambianța este completată cu diverse ornamente simpliste, dar care crează o poveste magică. Zona șemineului este locul care adună toată familia, de aceea câțiva oameni de zăpadă și crengi de brad și faux nu au trebuit să lipsească.

Dacă observați, Emily a gândit tot scenariul pentru toată încăperea, iar asta înseamnă că acest stil nordic-scandinav cu toate simbolurile sale esențiale se regăsește în fiecare colț: pe rafturi (cu braduți, căsuțe sau ciorapi tricotați, care sunt elemente clasice care te duc cu gândul Crăciun, la cadouri), pe canapea și fotolii (perne și păturici), pe comodă (brăduți naturali în ghiveci, grirlande luminoase etc), chiar și pianul nu a fost uitat, pe care s-au pus grengile de faux și câțiva oamnei de zăpadă și brăduți decorativi.

Așa că, sfatul meu este să găsiți o tematică care să vă reprezinte și să experimentați.

Creați-vă decorul perfect! Succes!

2 Răspunsuri

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *