Daikin Stylish: Cum să Transformi Casa cu Cel mai Avansat Aer Condiționat!

by

Mulți dintre voi deja știți de ce am ales eu aerul condiționat de la Daikin, și de ce gama Stylish se potrivește cel mai bine cu sufrageria mea, chiar și pe culoarea neagră (pe care de fapt chiar mi-am dorit-o), fără să fie mascată unitatea interioară. Dar mulți dintre voi încă nu știți la câte proiecte am folosit brandul Daikin. Ce să vezi, la majoritatea, excepție fac spațiile unde deja erau montate aparatele de aer conditionat de către beneficiari. Iar de 3 ani încoace, clienții mereu mi-au cerut recomandarea pentru cel mai bun aparat de pe piață. Sincer, nu mi-a fost greu să răspund, pentru că Daikin este chiar nr 1. Compania japoneză se diferențiază de toate celelalte branduri fiind un producător exclusiv de produse de climatizare recunoscute ca fiind superioare din punct de vedere calitativ, cu eficiență crescută și impact redus asupra mediului.

Și ca să vă spun cum stau lucrurile în realitate, mi-am propus de la început să mă conving personal, chiar dacă recomand această marcă de ceva timp.

Am aparatul de aer conditionat Stylish mai mult de o lună de zile și în continuare îl admir. Tot descopăr că mai are câte un buton care mai face ceva. Iar la ultimul meu proiect în lucru, unde se vor monta la fel AC Daikin Stylish, am aflat ceva foarte interesant și practic despre această gamă – puteți folosi AC doar pentru a filtra aerul chiar dacă nu aveți nevoie să răciți încăperea. Setați temperatura voastră ideală și lăsați unitatea să-și facă treaba. Temperatura va rămâne constantă, iar aerul mai curat, asta datorită celor 3 filtre diferite de purificare a aerului. Mai mult, am fost asigurată (atât eu, cât și clienții mei) că nu va consuma multă energie – este prea econom! Daikin Stylish funcționează cu 80% energie regenerabilă din aer și 20% electricitate.

Eu consider că puterea exemplului este cea mai importantă, de aceea testez personal produsele ca să mă asigur că ulterior și clienții mei vor fi la fel de mulțumiți și fericiți ca mine.

Pentru cei care nu ați văzut încă videoclipul cu vedeta casei mele, vă invit să o faceți:

Mai multe detalii tehnice ale aparatului #DaikinStylish le găsiți accesând site-ul oficial.

Iar dacă dorești să fiți contactat de către un partener Daikin pentru a primi o ofertă sau mai multe informații, trebuie doar să completați formularul din link.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *