Cursul de design interior din 6-7 Aprilie 2019, Ediția a 3-a

by

Acum două săptămâni am avut iarăși onoare să vorbesc mult la cursul de design, aflat deja la ediția a 3-a. De data aceasta am făcut un update la informații și am venit cu noi experiențe acumulate de-a lungul ultimului an.

În aceste două zile intense am cunoscut 15 oameni pasionați și dornici să dezvoltăm acest domeniu împreună, iar feedback-ul lor este unul pozitiv:

„Consider că acest curs a fost pe ințelesul tuturor. Au înțeles esența nu numai persoanele care au deja experiență în domeniu, dar și cei care s-au întâlnit pentru prima dată cu design-ul interior. Datorită acestor două zile am înțeles că este un domeniu al creativității, al frumosului,  dar în același timp și al responsabilității. Aș vrea s-o felicit pe Natalia și în același timp să-i mulțumesc faptul că a împărțit experiențele sale legat de design-ul interior cu noi. Îi urez mult succes în continuare, și aștept cu nerăbdare să mai particip la alte cursuri, evenimete organizate de ea.” Andrea S.

 

„A fost un curs complex! A cuprins din toate sectoarele domeniului de design, atât cât a permis și timpul! Personal, mă declar foarte mulțumită! Am plecat cu foarte multe lucruri folositoare pe care deja le pun deja în practică!” Roxana P.

 

„Cursul a fost o experiență benefică și foarte pozitivă. Mi-a plăcut că a existat comunicare deschisă între cursanți și tine.” Patricia R.

Și ca o încheiere, aș vrea să le mulțumesc celor 2 gazde DISENO și EVO horeca pentru că mi-au oferit showroom-urile pentru a putea organiza cursul, iar celorlalți furnizori pentru prezentările inspiraționale și în același timp utile – Kludi RomaniaVOX RomaniaFabrica de profileAlma Parchet Natural și invitatului surpiză de la Benjamin Moore Romania & Novacolor Romania!

Citește și despre cum a fost la cursul din prima ediție și din cea de-a 2 ediție.

Pozele de la eveniment le puteți vedea aici.

Multumiri, încă o dată, tuturor celor au fost prezenți la eveniment și mult succes în continuare. Vă susțin cu drag!
Natalia

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *