Cursul de design interior din 5-6 Octombrie 2019, Ediția a 4-a

by

Pe data de 5-6 Octombrie 2019 a avut loc cea de-a 4-a ediție a cursului intensiv de design interior pe care îl organizez de două ori pe an. De data aceasta am cunoscut 14 cursante din toată țara cu care am împărtășit experiența mea profesională ca designer. Am abordat subiectul pieții românești în domeniul arhitecturii, al designului și al construcțiilor, dar și cum să creștem nivelul serviciilor noastre, și cum să convingem clientul să lucreze cu noi.

Totodată cursul nu ar fi la fel de interactiv și complet fără colaboratorii și partenerii mei care ne-au oferit prezentări cu subiecte utile și foarte actuale. Le mulțumesc celor 3 gazde Piastrelle Casa, Feydom & Luminna pentru că ne-au permis să organizăm cursul la ei în showroomuri. Iar celelalte mulțumiri sunt adresate furnizorilor: Fabrica de Profile, Benjamin Moore & Novacolor România și Ramon Soler.

Iată câteva feedback-uri de la cursanți:

”Pentru că dacă nu știi cu ce se ocupă un designer, vei afla…
Pentru că dacă nu știi cum să îți alegi furnizorii, vei avea de unde alege…
Pentru că dacă nu știi de unde să începi, vei avea planul de bătaie…
Pentru că dacă nu știi cum să îți crești afacerea, vei afla de noi ajustări pe care le poți face…
Trebuie doar să fii curios! 
😉
În plus, Natalia e o persoană de nota 10, caldă, deschisă și pusă pe fapte mari, la fel ca și întreaga ei echipă! Felicitări tuturor! A fost o experiență foarte frumoasă pentru mine! Ținem legătura!”
Patricia P.

 

”Natalia…o persoană dedicată pasiunii ei, pentru care face totul cu drag, responsabilitate și profesionalism. Dispusă să ajute și să împărtășească experiența ei pentru a-i ajuta și pe cei la început de drum! Echipa cu care colaborează –> profesioniști. Mulțumesc, Natalia Berezovskaia!” Anasmaria V.

Multumiri, încă o dată, tuturor celor au fost alături de mine, m-au susținut să organizez acest curs și celor prezenți la eveniment!

Cu drag, Natalia

Citește și despre cum a fost la cursul din prima ediție , cea de-a 2 ediție și cea de-a 3-a ediție.

Pozele de la eveniment le puteți vedea aici.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *