Cursul de design interior din 21-22 Aprilie 2018, Ediția a 2-a

by

Cursul de design interior din 21-22 Aprilie 2018, aflat deja la Ediția 2, a fost cu adevărat un eveniment plin de provocări la care participanții au interacționat în mod constant, iar colaboratorii și prietenii noștri care ne-au onorat cu prezența lor au împărtășit multe informații valoroase cursanților.

Deși deja cursul a fost organizat a doua oară, informațiile transmise au fost revizuite și completate în funcție de nevoile cursanților de la prima ediție, iar cu siguranță data viitoare, va fi și mai complet. De aceea vreau, în primul rând, să le mulțumesc participanților că au fost deschiși și au profitat de noi (cei care v-am povestit din experiența noastră), punându-ne întrebări pentru a afla etapă cu etapă ce înseamnă acest domeniu: DESIGN INTERIOR!

Un mare MULȚUMESC! le spun tuturor care m-au ajutat să organizez acest eveniment și anume, showroom-urile High Class Solution și Benjamin Moore – Vă mulțumesc pentru găzduire, echipei mele Creativ Interior că și-a dedicat întregul weekend să vină să mă susțină.

În cadrul cursului, Fabrica de Profile ne-a povestit tuturor despre avantajele utilizării profilelor decorative în amenajările de interior și exterior, dar au prezentat și noua noastră colecție de profile decorative tradiționale românești lansată recent, Marama! Pe echipa mea dragă Zoiss Home Design, i-am prezentat chiar eu și le-am povestit cursanților despre noile tendințe în ceea ce privesc finisajele de interior. Cei de la Luminna au venit cu o prezentare despre cea mai bună soluție de iluminat pentru proiectul tău, iar Crisa’s Home, deși a fost ultima prezentare din ziua a doua, ne-a făcut pe toți curioși să aflăm micile trucuri despre textilele care sunt utilizate în amenajările de interior.

Și câteva testimoniale ale cursanților:

„A fost cel mai tare curs la care am participat, de cel putin 5 ani încoace. Mi-a depășit total așteptările și a venit cu informații consistente și interesante.” Adrian P.

„A fost o experiență benefică și foarte pozitivă. Aștept și un curs de tehnici de negociere și/sau gestionare a unor întâlniri cu clienți dificili sau situații dificile, cele mai frecvent întâlnite, poate 1-2-3 studii de caz întâlniri designer-client, dacă este posibil.” Mara  E.

„Cursul tău a fost ceva la care sincer nu m-am așteptat. Nu mă înțelege greșit, te urmăresc de mult și îmi place ceea ce faci, dar în general oamenii nu sunt așa sinceri și nu oferă atâtea informații cum ai facut tu. Chiar nu mă așteptam să învăț atâtea lucruri. Cursul de la Ilbah a fost cu mai multă teorie, nu zic că nu ne trebuie, dar mie personal mi s-a potrivit mult mai bine cursul tau.” Iulia N.

Eu zic să repetăm, de aceea orice feedback și recomandări sunt binevenite. În toamnă vă pregătesc mai multe surprize, de aceea urmărește pagina de facebook The Famous Design By Natalia Berezovskaia pentru a fi la curent cu noutățile! Iar dacă ți-ai propus să înveți ce înseamnă acest domeniu, pe cont propriu, atunci Kitul Designerului Începător este ideal pentru tine!

Felicitări și încă o dată, vă mulțumesc!!!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *