Cursul de design interior din 12-13 Septembrie 2020, Ediția a 5-a

by

Mă bucur enorm că și anul acesta am reușit să ținem o ediție a cursului intensiv de weekend, chiar dacă pandemia ne-a schimbat planurile. Și spre bucuria mea, ați fost în număr mult mai mare, adică  15 cursanți. Ediția a 5-a a cursului a avut loc pe data de 12-13 Septembrie 2020 în showroom-ul Zoiss Home Design din București.

Mulțumim Zoiss Home Design pentru că ne-ați fost gazda celor 2 zile de curs și Crisa’s Home pentru o prezentare detaliată despre lumea draperiilor.

Câteva Feedback-uri de la cursanți:

„ Îți mulțumesc mult pentru materiale și pentru deschiderea cu care ne-ai vorbit. 
Cursul mi s-a părut foarte util și interactiv. Chiar este o modalitate bună pentru a ne familiariza cu acest mediu și pentru a cunoaște oameni noi. 
Mi-a plăcut foarte mult faptul că pui accent pe latura practică și ne-ai prezentat, mai puțin partea teoretică, ci efectiv situațiile cu care se confruntă zilnic un designer de interior. Nu aș avea ce să îți spun să schimbi la acest curs, poate doar să se desfășoare pe parcursul mai multor zile. La sfârșitul celei de-a doua zi recunosc că mi-a părut rău că se termină.” Ionela M.
Mulțumesc mult pentru curs, pentru experiențele împărtășite și pentru energia ta care e molipsitoare și recunosc că mi-a dat un vibe foarte fain. Am apreciat și aveam nevoie să văd și partea practică și pragmatică de a privi lucrurile în această meserie, și care ar fi provocările nu doar satisfacțiile. Exact din acest motiv am ales cursul și îmi pare foarte bine că am ales să vin. Aveam nevoie să pun acele întrebări de început: “Cum? Când? De ce așa? “ Anca F.

„ A fost o experiență foarte frumoasă.  Îți mulțumesc și personal pentru că am avut ocazia să învăț de la tine și sunt sigură că mai am multe de învățat. În ceea ce privește feedback-ul despre curs, nu aș putea spune că ar trebui adăugat ceva sau nu, mai ales că eu sunt nouă în branță și absorb orice informație. Din punctul meu de vedere a acoperit toate nevoile mele și așteptările unui curs intensiv.” Anca P.

Mai multe poze de la eveniment le puteți vedea aici.

No tags

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *