Cum amenajăm o garsonieră de 38 mp

by
Cum amenajăm o garsonieră de 38 mp

Garsonieră de 38 mp în Moscova

Cine a spus că un spațiu mic și îngust trebuie să fie și înghesuit?

Greșit! Chiar vș îndemn să aduceți viață casei voastre și să creați o atmosferă confortabilă! Apartamentele frumoase nu sunt mereu foarte mari și nu sunt situate în zone eletiste. Important este să fiți creativi atunci când amenajați un astfel de spațiu.

În reportajul „Trucuri pentru a avea mai mult spațiu în garsoniera ta” de la emisiunea Prietenii de la 11, chiar am dezbătut acest subiect și am venit cu câteva soluții. Însă azi vreau să vă prezint un proiect de garsonieră de 38 mp situat în orașul Moscova.

Cum s-a intervenit la acest proiect?

În primul rând – recompartimentarea. S-a vrut un spațiu aerisit, cu cât mai puține „obstacole”, iar asta a însemnat eliminarea ușilor „de prisos” și crearea unui flux deschis.

Cum amenajăm o garsonieră de 38 mp

S-a optat pentru finisaje cât mai deschise și multe oglinzi pentru a mări vizual interiorul. S-au folosit culori de bej, culoarea lemnului natur, mult alb și câteva accente calde de galben.

Avantajul apartamentului este că are multe geamuri (5 la număr), de aceea lumina naturală inundă interiorul, chiar și la baie. De aceea lumina artificială a fost creată doar prin plafoniere, spoturi și 3 pendule din sufragreie.

Așa cum livingul încorporează și dormitorul, canapeaua este una extensibilă. Corpurile de mobilier sunt foarte practice pentru a putea folosi spațiul cât mai eficient, însă fără a „sufoca” ambianța.

Bucătăria cuprinde atât zona de preparare cu un mic loc de luat masa, dar continuă cu un birou și o zonă de depozitare încastrată în perete. Separeul din stâlpi metalici divizează elegant cele două zone.

Deși baia a rămas la fel ca suprafață, schimbarea mobilierului și a sanitarelor a creat mai mult spațiu, iar culorile deschise și un geam generos a adus mai multă luminozitate.

Să recunoaștem că acest apartament este o idee originală dacă aveți de gând să vă mutați într-o garsonieră și nu stiți cum să o amenajați!

Sursa: http://www.4living.ru/

1 Răspuns
  • InfraSunete
    august 20, 2017

    Foarte frumos amenajat, totul pare sa fie de acolo, nimic in plus, nimic in minus. 🙂

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *