Cum aleg firma de construcții specializată în amenajări de interior?

by

Acum ceva timp am mai scris un articol pe acest subiect, vă recomand să-l citiți:  Ce trebuie să știi înainte de a alege o firmă de construcții? .

Însă continuăm discuția despre cele mai importante aspecte atunci când decidem să lucrăm cu o anumită echipă de constructori sau meseriași. Iar Laurențiu Penca de la CorpConstruct ne dezvăluie din experiența sa ce face un șef de șantier și ne răspunde la cea mai importantă întrebare: cât te costă să-ți amenajezi locuința?

Cine încă nu-l cunoaște, vă fac o mini introducere: Laurențiu a înființat firma CorpConstruct din pasiune pentru amenajări, dar și din lipsa de personal calificat în domeniul construcțiilor la noi în România, chiar el ne povestește cum a început această meserie și ce ne recomandă ca să facem cea mai bună alegere.

În acest interviu veți afla despre:

  1. Ce să alegi: o firmă de construcții sau meseriași pe cont propriu?
  2. Care sunt nevoile esențiale într-un proiect de renovare/amenajări interioare?
  3. De ce trebuie să existe un șef de șantier? Care la rândul său este și Project Manager;
  4. Care sunt responsabilitățile acestuia?
  5. Și haideți să aflați cât costă să amenajați un apartamnet de la 0. Avem exemplu un apartament de 3 camere, în jur de 80 mp cu finisaje peste medii, schimbare instalații electrice și sanitare, plus execuție de calitate. Costul este strict pentru manoperă și materiale de construcții.

Iar dacă aveți întrebări legate de tot ce înseamnă domeniul construcțiilor, renovărilor și al amenajărilor de interior, puteți lua legătura cu Laurențiu pe mailul: laurentiu@corpconstruct.ro

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *