Cum am ajuns să fac un blog de design interior?

by

Să știți că multă lume mă întreabă: De ce am început să scriu despre design interior?

Deși la bază, sunt designer de interior, nevoia de a povesti din experiență, de a explica cum stă treaba cu acest design și chiar din pasiunea de a vorbi „în scris” (cine mă cunoaște știe că mie îmi place să vorbesc mult) m-a făcut să lansez acest site, tip blog de informare, inspirație și documentare.

Scopul meu este să vă spun ce situații și probleme am întâmpinat în timpul proiectelor sau să vă recomand furnizori cu care am lucrat bine și am încredere în ei. Încerc să abordez acele subiecte care vă vor ajuta să faceți proiectul pe cont propriu dacă vă place să vă implicați personal într-o renovare sau reamenajare.

Cineva m-a întrebat o dată: Nu ți-e frică că vei pierde potențiali clienți dacă le dai informațiile gratis? Să știți că nu! Până la urmă fiecare își cunoaște nevoile, abilitățile și limitele. Iar acei clienți care vin la mine, știu de ce vor să lucreze cu un designer.

Eu chiar mă mândresc când cineva îmi trimite poze cu schimbările pe care le-au făcut singur în casă și îmi mulțumește pentru sfaturile pe care le-a găsit pe site. Atâta timp cât oamenii sunt deschiși și dornici de a îmbunătăți aspectul locuințelor, din partea mea Doamne Ajută! Și chiar o spun sincer!

Daa…. poate uneori îmi este greu să dau sfaturi despre bugete mici, luând în calcul că apelarea la un designer înseamnă și niște costuri. Dar sunt deschisă la provocări, și asta ați observat-o și în postările precedente. De aceea încerc să vă ajut și cu acest tip de sfaturi. Iar dacă aveți anumite situații neprevăzute în timpul amenajării, sunt deschisă să vin cu un sfat, o recomandare!

 

Să știți că designerii nu mușcă!!!!

 Cu drag, Natalia

Poză cover: Teima Image

Învață cum să devii DESIGNER!

Cumpără PRIMA carte dedicată celor care vor să înceapă o afacere în domeniul designului de interior – „Design interior – De la PASIUNE la AFACERE. Cum să devii designer de interior” 

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *