Cu ce începe un proiect de design și la ce să te aștepți?

by

Un proiect de design interior poate fi o provocare interesantă, dar în același timp poate deveni descurajantă, deoarece cantitatea de informații online este foarte multă și este greu să culegi doar ce este util pentru tine.

Această căutare prin mii de site-uri, reviste sau cărți, pentru a găsi informații, devine nu doar consumatoare de timp, dar și confuză. Neavând un indiciu concret, ajungi să crezi că acest proces este mai bine să fie lăsat profesioniștilor. Cu toate acestea, dacă sunteți pasionat de design și aveți destul timp pentru a vă implica, atunci proiectul de amenajare interioară poate fi extrem de distractiv și să ajungeți să vă placă tot procesul.

Dar totuși: Care este soluția? De fapt toate aceste site-uri vă povestesc despre crearea unor interioare ideale, oferă sute de opțiuni pentru alegerea finisajelor sau a materialelor. Dar nimeni nu vă zice care este esența designului.

Secretul însa este extrem de simplu. Trebuie doar să vă lamuriți cu ce începe procesul de design interior, pentru ca toate celelalte canale de informații (tv, reviste, online sau cărti) să fie percepute într-o succesiune logică, ca să puteți obține acel rezultat la care ați pretins încă de la început.

Înainte de toate ar fi bine să răspundeți la câteva întrebări esențiale ca să vă puteți lămuri dacă aveți nevoie de schimbări în casa voastră, dar și dacă sunteți pregătit să faceți proiectul pe cont propriu.

  1. Crezi că spațiul în care locuiești sau lucrezi este adecvat nevoilor tale?
  2. Cât timp am la dispoziție ca să fac proiectul de design?
  3. Am răbdare și puțin talent la coordonarea unei echipe?
  4. Am viziune în spațiu?
  5. Care este bugetul pe care îl am?
  6. Și întrebarea extra: Care sunt așteptările mele de la acest proiect, sau de la viitoarele schimbări?

Și dacă te simți pregătit, atunci acum este momentul să afli de unde începe acest design de interior:

Principiul fundamental pentru a crea proiectul de succes constă într-un proiect de amenajare bine organizat și planificat. Cum ziceam secretul e foarte simplu, dar scopul meu este să vă îndrum și să vă explic etapă cu etapă ce presupune acest proces și cum îl puteți adapta chiar voi, fără a apela la un designer. 

Nu ai timp să cauți informații pe net sau să mergi la cursuri, dar ți-ai propus să înveți de înseamnă designul interior pe cont proriu? Am o soluție pentru tine: KITUL DESIGNERULUI ÎNCEPĂTOR. Toate informațiile structurate în 2 cursuri: unul teoretic și unul practic! Click aici!

Exercițiu practic:

Ca să te ajut să te cunoști pe tine, să afli ce stil te reprezintă, ce îți place și ce nu, îți recomand să completezi următorul chestionar, pentru a începe proiectul de design interior.

Învață cum să devii DESIGNER!

Cumpără PRIMA carte dedicată celor care vor să înceapă o afacere în domeniul designului de interior – „Design interior – De la PASIUNE la AFACERE. Cum să devii designer de interior” 

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *