Conferința de design organizată de Zoiss Home Design

by

Pe 25 mai 2017, am fost prezentă la cea de-a 3 ediție a conferinței anule dedicată arhitecților, designerilor, specialiștilor în construcții, dar și pasionaților de design interior organizată de prietenii și partenerii noștri Zoiss Home Design.

Deși astăzi este un eveniment local (care se ține în Mamaia), eu sunt sigură că în viitor va deveni unul național. Știm cu toții, cei implicați în acest domeniu, că nu există multe conferințe și evenimente la acest nivel, unde speakerii sunt aleși cu scopul de a ne aduce ceva nou, de a ne informa și a ne învăța cum să facem design într-un mod mai profesional.

Mă bucur că am cunoscut-o pe Agnieszka Przewozna, care ne-a povestit cum e să fii designer în Polonia, țara pe care o consider un icon al designului modern. Pe Sandro Meneghello și Marco Paolelli, doi designeri de produs italieni, care până acum au câștigat deja 10 premii Red Dot Awards și nu se opresc aici. Ivan Bor, ne-a introdus în lumea mozaicului decorativ de la Sicis, prelucrat manual, piesă cu piesă, care cu siguranță va scoate în evidență orice interior. Iar caloriferele pot deveni un obiect de artă dacă optați pentru produsele Irsap, despre care ne-a vorbit Gianni Stefani.

Și cel mai important, am fost informată legat de legislațiile în vigoare în ceea ce privește domeniul imobiliarelor, ceea ce implică direct constructorii, arhitecții și designerii. Cu aceste informații ne-a ajutat Simona Chirică, partener la Schoenherr și Asociații.

Ultimul speaker, care m-a făcut să analizez mai bine business-ul în care activez, a fost Remus Balan, trainer și coach în domeniul vânzărilor. Domeniul foarte des neglijat de oamenii creativi, deși este acel atu pe care trebuie să-l ai ca să iți vinzi serviciul sau produsul. Acest subiect trebuie dezbătut mai pe larg, neapărat voi reveni cu informații.

Seara a fost încheiată cu un moment artistic plăcut interpretat de Paula Seling, care să recunoaștem are o voce de invidiat!

 

Vreau să-i felicit pe toată echipa Zoiss Home Design pentru ceea ce fac și pentru ceea ce au construit până acum! Mult succes și vă susțin cu drag!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *