Colecția de tapet Masterpiece de la Eijffinger

by

Noua colecție de tapet “Masterpiece”

Colecția de tapet Masterpiece de la Eijffinger

Am mai abordat o dată subiectul tapetului floral și grafic pe blogul site-ului Creativ Interior, dar de data asta vreau să vă spun de unde îl și găsiți!

Mergând în vizită la showroom-ul Piastrelle Casa, am identificat schimbarea din zona clasică: tapetul cu motiv floral din noua colecție Masterpiese, a renumitului brand olandez Eijffinger. Și cum eu sunt marea amatoare a formelor grafice care imită natura, dar și picturile murale sau fresce, am zis să vă povestesc despre această colecție superbă.

Colecția de tapet Masterpiece de la Eijffinger

În primul rând, colecția Masterpiese te duce cu gândul în lumea fascinantă a marilor maeștri plastici. Conceptul fiind: un nesfârșit joc de lumini și umbre, culori puternice și contrastante, imprimate pe un tapet modern. În colecție găsești atât flori luxuriante combinate cu un fundal întunecat, profund, care le scoate în evidență. dar și naturi statice, peisaje liniștite care imită tablourile pictate în ulei.

Tot aici puteți descoperi și motivele unor țesături abstracte, modele de covoare, care amintesc de trecut în lumea de azi. Însă, pentru a echilibra modelele încărcate de tapet, au fost create și uniuri, care se combină perfect cu celelale accente.

Poate o să-mi spuneți că acest tip de tapet este greu de adaptat într-o locuință, însă, vă asigur că un asemenea element chiar o să schimbe aspectul casei vostre (nu trebuie să exagerați, un accent pe un perete este de ajuns!). Cu siguranță, această colecție, care poartă numele de „Capodoperă” nu va lăsa indiferent nici un iubitor de lucruri unice și speciale.

Colecția de tapet Masterpiece de la Eijffinger

Cine este Eijffinger?

Este o companie olandeză care produce tapet și textile – una dintre companiile de top din lume. Fabrica Eijffinger este printre cele mai vechi din Europa, fondată în 1875, care prin calitatea produselor și design unic a trecut cu succes dincolo de piața internă de vânzări, iar astăzi s-a extins în mai mult de 90 de țări din întreaga lume.

Compania este singura de acest gen, deoarece a fost prima care a combinat materialele: vinilul cu inserții de materiale naturale: sisal, bambus, trestie de zahăr, iarbă.

Designerii companiei au creat produse excepționale, dar în același timp și îndrăznețe, care se adaptează atât stilului clasic, designului avangardist, cel elegant sau chiar pentru camera bebelușilor.  Mai multe informații despre brand și colecții vă invit să le descoperiți chiar la ei pe site: www.eijffinger.com

Colecția de tapet Masterpiece de la Eijffinger

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *