Choices – Un business în care pasiunea și detaliul stau pe primul loc

by

Povestea unei tinere pasionate de cultură și frumos, care creează ținute unicat cu un personal touch

Cu Ștefania m-am cunoscut la un eveniment organizat la atelierul ei și de atunci ținem legătura.

În primul rând, o apreciez pentru pasiune, creativitate și ambiție, iar când am stat de vorbă despre activitatea ei în lumea modei, m-a cucerit atât pe mine, cât și pe colega mea Andreea 🙂

Haideți să aflați și voi cine este Ștefania Bulboacă și de unde a luat naștere brandul Choices.

 

„Se pare că povestea mea de iubire pentru lumea vestimentară s-a înfiripat încă din copilărie, pe când aveam 6-7 ani: în vacanță la bunici când bunica cosea de zor la mașina Singer, haine pentru mine și sora mea. Apoi, vecina mea de la parterul blocului unde locuiam croșeta cardigane pentru păpușa mea Barbie, lucru care atunci mi se parea drăguț și nu extrem de migălos, ba chiar un gest plin de iubire, cum mi se dezvăluie acum.

Mai târziu, pe la vârsta de 10-12 ani, am început să răsfoiesc albumele de artă din biblioteca tatălui meu, să admir nuanțe și combinații interesante de culori, să deslușesc tehnici diverse de lucru… Cam tot atunci, am început să remarc tot mai mult hainele mamei și combinațiile de piese vestimentare pe care le purta la birou, la party-uri și să fac comparații cu ceea ce observam în jur în acea perioadă (anii 90).

Iar 13 ani mai târziu, după o lungă perioadă de „liniște” în legatură cu acest topic, am redescoperit emoțiile din copilărie legate de vestimentație, corelate cu necesitatea personală și o dorință arzătoare de a le oferi doamnelor o alternativă chic & unique la hainele găsite în shopping mall-uri. Astfel că, în 2011 s-a produs schimbarea: am pornit pe calea antreprenoriatului cu dorința de a face doamnele mai fericite și încrezătoare în sine, prin intermediul Choices J M-am pregătit intens cu o mini-colecție de piese basic, o selecție de materiale de calitate, echipamente noi, iar ținta mea era clară: să ofer bucureștencelor piese unicat, de care să se bucure în mod autentic. Am ales nișa ținutelor business și cocktail, fapt pentru care am procurat din Italia, încă din primul an, minunate materiale naturale: mătase naturală, lână virgină, dantele & broderii, iar începând cu toamna lui 2015, cașmir 100% natural într-o paletă cromatică de vis. Promisiunea făcută doamnelor a fost și este aceea de a realiza piese unicat, pe măsura lor și în plus, cu un personal touch mult dorit de acestea.

Colecțiile Choices au în comun elementul clasic, feminin, sofisticat, care pe alocuri este „brodat” cu influențe sezoniere.

 Lumea internațională a modei, nu face decât să ne provoace imaginația și dorința de a descoperi valente ale trend-urilor. Ador și am un profund respect pentru casele de modă consacrate, pentru fondatorii și creațiile acestora – cei care au demonstrat cât de important este să iubești și să fii 100% implicat în ceea ce livrezi publicului.

 

Nu mi-am dorit niciodata un business mare, ci m-a atras detaliul, lucrul făcut la scară mică, cu multă atenție și implicare totală. Așa se face că și în prezent, fiecare clientă dispune de toată atenția noastră: de la prima întâlnire, când povestim despre dorințe și viziune stilistică, apoi croiuri și materiale potrivite, ulterior, realizarea fiecărei piese vestimentare care se face în mare măsură manual, având întotdeauna în vedere caracteristicile corporale specifice fiecarei persoane în parte.”

Între timp Ștefania a creat și o mini-colecție de piese Home & Deco, o mini-colecție de fețe de pernă realizate din mătase Armani, (mostre primite din partea furnizorilor de care s-a îndrăgostit iremediabil de texturile și design-ul acestora). Totodată, ea a gândit și o mini-colecție de șervete de masă, pentru că micul dejun în familie sau o gustare rapidă la birou poate fi savurat într-un alt context vizual, mai placut, iar asta contează enorm pentru o porție bună de dispoziție. Când am întrebat-o de planuri de viitor mi-a spus foarte hotărâtă: Mă simt pregatită pentru orice mi-ar rezerva viitorul – acest domeniu este deja parte din mine. Așa că…bring it on!”

Iar ca o concluzie, am rugat-o pe Ștefania să-mi descrie în câteva fraze, viața ei:

Nu pot lucra fără…PASIUNE.

O zi nouă pentru mine este…O BINECUVÂNTARE.

Nu mai am inspirație când…DIN FERICIRE, INSPIRAȚIA FACE PARTE DIN NOI – TREBUIE DOAR SĂ ȘTIM CUM SĂ O ACCESĂM.

Daca n-aș fi designer aș fi/aș face…ORICE ARE LEGĂTURĂ CU DOMENIUL CREATIV.

Mă reprezintă…TOT CEEA CE FAC.

Mă mândresc cu ….FAMILIA MEA ȘI CU CLIENTE FERICITE.

Locația: Atelierul Choices , str. Viitorului nr 14, București

Poze: The Famous Design & Choices

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *