Ce s-a întâmplat în anul 2017

by

Pentru mine anul 2017 a fost unul foarte productiv, luând în calcul că viața mea de anul un an și opt luni s-a schimbat radical, de când a apărut Anastasia în viața noastră (de familie). Nu postez poze cu ea, nu povestesc despre viața mea personală pentru că cei care mă cunosc știu cum le împart pe toate… Și daaaa, e o mare PROVOCARE!

Dar acest articol nu este despre familia mea, acest articol este despre momentele cele mai importante din anul 2017. Hai să vedeți prin ce am „trecut”!

Februarie

Am apărut pe coperta revistei Avantaje. Și să știți e o experiență interesantă!

Vreau să-i mulțumesc personal Danielei Palade Teodorescu, care pe vremea aceea era redactor-șef la revistă, pentru că a apreciat povestea mea și a distribuit-o mai departe prin intermediul articolului „Creatoarea de Interioare”

Aprilie

Am vizitat târgul iSaloni de la Milano și v-am povestit în articolul “Târgul de mobilă de la Milano 2017” despre noutățile și tendințele din acest an. Vă recomand să vizitați acest târg, este chiar spectaculos, iar după ce pleci de acolo, ai o motivație în plus să creezi lucruri impunătoare. Nu glumesc!

Mai

Pe 18 Mai am lansat proiectul The Famous Design, un site-blog creat cu scopul de a educa, de a veni în ajutor și a recomanda tot ce înseamnă design interior. Și pot să spun că mă mândresc de ce am reușit să fac în doar 8 luni (organic): peste 1400 de like-uri și followers, peste 1400 de abonați la newsletter, peste 1600 de followers pe Instagram, peste 80 de articole scrise pe site și 38 de abonați pe Youtube (pe care l-am lansat oficial în Noiembrie).

Cum a evoluat tehnologia, iar imposibilul a ajuns sa fie posibil!

Iunie

La început de iunie am fost invitată într-o excursie de studiu în nordul Italiei (zona Modena), organizată de Piastrelle, să vedem în timp real cum unele finisaje și materiale prind viață și ce tehnologie se folosesc la materializarea acestora. Uite ce s-a întâmplat în acele 5 zile pe care le-am avut la dispoziție, cu siguranță o să vă impresioneze!

Iulie

Iulie pentru mine este o lună specială pentru că e și ziua mea. Însă anul acesta a fost și mai specială pentru că am făcut acei 30 de ani, de care se spune că ne este frică. Poate inconștient mi-a fost și mie, dar recunosc că nu s-a schimbat nimic până acum 🙂

Sunt sigură că de acum în colo o să fac lucrurile mai conștient și de ce nu, să bifez ceea ce mereu am lăsat „pe mâine”! Rămâne de văzut.

Ce-am făcut de ziua mea? am vizitat Varșovia și cel mai elegant hotel, cu cea mai frumoasă istorie din Polonia – Hotelul Bristol.

Octombrie

Pe data de 14 și 15 Octombrie 2017, am organizat primul curs de design interior „Design în viața noastră de zi cu zi, dedicat celor pasionați de design, celor care vor să implementeze un proiect de design sau celor care vor să utilizeze acest domeniu în scop comercial. Pentru mine chiar a fost o experiență unică, pe care, cu siguranță o voi repeta în curând. Și asta din dorința de a povesti despre acest domeniu vast și inovativ.

Noiembrie

Pe 15 Noiembrie am participat la cel mai emoționant moment al anului: Gala Oameni pentru Oameni, ediția a XIV, în care am primit titlul de Arhitect al Binelui pentru implicarea în activitatea de strângere de fonduri și contributia personală în proiectul „Transformăm un azil într-o casă”.
Sunt recunoscătoare celor care m-au ajutat să fac acest pas și cei care au contribuit la toate proiectele în care am fost implicată!

26 Noiembrie, ziua în care am lansat oficial canalul de Youtube The Famous Design by Natalia Berezovskaia. Astăzi am în arhivă peste 25 de video în care veți găsi noutățile din domeniul designului de interior, veți învăța pas cu pas cum să-ți amenajezi singur locuința, ce face un designer de interior și câteva proiecte pe care le facem împreună cu echipa Creativ Interior.

Decembrie

Am creat cel mai mai frumos brăduț cu scopul de a fi licitat în cadrul evenimentului anual Festivalul Brazilor pentru a strânge bani care vor contribui la educația copiilor prin organizația Salvati Copiii Romania. Bradul a fost creat de soțul meu Octav în colaborare cu Craftex.

Și povestea bradului:

Tradiţie. Design. Simbol

“Bradul a fost inspirat din cultura şi istoria poporului românesc, regăsite ca motive şi simboluri în hainele tradiţionale. Deşi designul bradului este unul contemporan, cu influenţe urbane, conceptul iniţial a fost să readucem în atenţie tradiţia noastră frumoasă, prin reinterpretarea motivelor populare. Simbolurile nu au fost alese întâmplător, de exemplu, rombul regăsit în perforaţia bradului reprezintă uniunea dintre cer şi pământ, asemeni Coloanei Infinitului, creată de Brâncuşi.”

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *