Ce culoare vom avea pe pereți în 2018?

by

Dacă în articolul Tendințele de culoare pentru interiorul din 2018 conform Institutului Pantone am discutat despre recomandările Institutului Pantone, în acest articol o să vă dau câteva exemple de producători de lavabilă și vopseluri decorative, dintre cei mai activi și interesați să promoveze noile game cromatice care se vor regăsi cu siguranță și în casele noastre în 2018.

Începem cu:

Benjamin Moore: Și culoarea Сaliente

„O culoare puternică, radiantă și plină de energie Caliente AF-290 întruchipează încrederea, – spune Ellen O’Neill, director de strategie în design, Benjamin Moore, – chiar dacă aceasta este folosită ca notă de accent sau culoare de bază pe toți pereții. Acest roșu vibrant se potrivește unor personalități aventuriere și pline de viață.”

În fiecare an, Ellen și echipa sa călătoresc în jurul lumii, pentru o investigație secretă: ei au posibilitatea de a alege din mai mult de 3.500 de culori, însă doar una va deveni culoarea anului.

AkzoNobel: Heart Wood

„O nuanță caldă și elegantă a unui roz matur. Este o combinație dintre calitățile tactile al unui lemn natur și piele, oferind confort și ospitalitate.”, comentează Centrul Estetic Internațional AkzoNobel. Studiul de testare a fost realizat de echipa sa împreună cu un grup de 11 experți internaționali. „Viața devine mai rapidă, iar casa ar trebui să devină un loc în care să ne putem retrage de agitație, să ne cultivăm valorile și să ne reîncărcăm energia. Culoarea poate juca un rol semnificativ în crearea unui echilibru între zgomotul exterior și pacea interioară. „

Sherwin-Williams: Oceanside

“O nuanță verde-albastră va adăuga mister și eleganță atmosferei oricărui spațiu”, spun experții companiei americane Sherwin-Williams. „Oamenii doresc să trăiască o aventură, această dorință pătrunde în colțurile cele mai izolate ale casei noastre. De aceea Oceanside reprezintă o nuanță de evadare, chiar în casa ta.”

Behr: In the Moment

Pentru prima dată în istoria sa Behr, marca companiei americane The Home Depot, anunță culoarea anului. Favoritul anului devine culoarea de un albastru-verde, ușor pastelat – In the Moment, care ne va face să ne simțim instantaneu mai calmi. Erica Voiefel, vicepreședinte al departamentului Color & Creative Services, consideră că această nuanță „evocă un sentiment al păcii în fluxul deconectat al vieții”.

Studiind cercetările fiecărei companii în parte, cred că ați obsevat că toate propunerile sunt cu un singur scop: să ne facă să ne reîntoarcem acasă, locul unde ne simțim cel mai bine, locul care reunește familia, locul care ne izolează de mediul exterior din orașele aglomerate!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *