Cadouri speciale pe care și le dorește orice femeie

by

Ne apropiem încet încet de luna martie, iar acest lucru înseamnă că a venit momentul să ne pregătim de primăvară și să ne răsfățăm, noi femeile, cu câteva cadouri multifuncționale perfecte pentru căsuța noastră.

Avantajul acestor obiecte este că le puteți păstra o viață și să vă bucurați de ele atât din punct de vedere vizual, sentimental sau funcțional. Să începem:

Masă de machiaj în stil retro-romantic

Toate femeile visează la acest colțișor destinat doar lor, dar nu toate au și spațiu pentru acest răsfăț dedicat. În acest caz puteți combina utilul cu plăcutul și să achiziționați o consolă multifuncțională, unde puteți depozita trusa de machiaj și bijuteriile în sertare, puteți ridica oglinda ascunsă ca să vă machiați sau puteți folosi această masă ca birou când mai lucrați de pe laptop acasă.

Taburet Glamour

Să nu uităm de taburetul pentru măsuța de machiaj. Vă recomand să alegeți o variantă care să devină un accent: ca formă sau culoare. Puteți alege un taburet tapițat cu catifea sau un print interesant, un taburet cu depozitare sau un taburet din ceramică care poate fi transformat foarte rapid într-o măsuță auxiliară sau o noptieră.

Flori

Haideți să recunoaștem, că orice femeie iubește florile, dar puține dintre noi care au grijă de ele. Apropo, legat de acest aspect, unii producători s-au gândit să reproducă florile atât de bine, încât este destul de dificil să facem diferența între florile naturale și cele articfiale.

În concluzie, stimate doamne și domnișoare, puteți avea mereu flori în casă fără să aveți grija acestora 🙂

Perne decorative

Consider pernele, accesorii care pot trasnforma o casă sterilă în una veselă și colorată. Iar dacă te plictisești de grafica acestora, poți schimba foarte ușor fețele de pernă și Voila! Casa ta arată iarăși altfel!

Pantofar

Ha ha! Iarăși revenim la nevoile femeii! Și vine întrebarea: unde își depozitează toată colecția de pantofi? mai ales, în cazul locuințelor noastre mici și înghesuite. Căutând soluții pentru un proiect recent, am descoperit acest tip de dulap-pantofar cu oglindă. Cu adâncimea de doar 20 cm îl puteți integra ușor într-un hol îngust, dormitor sau sufragerie.

Bibelourile care îți fac viața mai fericită

Și vreau să închei lista mea cu propunerile de cadou cu o notă decorativă. Nu există limită la tot ce înseamnă decorațiuni și accesorii (doar să nu uitați regula ca toate acestea să fie din aceeași poveste), de aceea profitați să vă reîmprospătați casa cât mai repede. Iată câteva sugestii:

Dragele mele doamne și domnișoare, să aveți o primăvară specială, așa cum sunteți voi!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *