BeanZ Cafe – cafea pentru un ritm de viață dinamic!

by

Noi nu vindem cafea, ci oferim experiențe

În trecut, cafeaua pentru mine era „băutura de weekend”, îmi plăcea aroma, dar nu o beam atât de frecvent. Și asta pentru că nu eram familiarizată cu acest ritual.

Totuși, de un an și jumatate, cafeaua a devenit pentru mine obligatorie! Poate nu sunt fun espresso (deși reprezintă gustul original al cafelei), dar cu un cappuccino sau un cafe latte, cu siguranță îmi încep ziua.

Având un soț care apreciază cafeaua bună și face diferența dintre calitatea acesteia, am devenit și eu un „mic expert”. Acum vă întrebați: unde vreau să ajung?

Exact la ei – BeanZ Cafe! Și atunci, cum i-am descoperit? Printr-o recomandare. Fiind un brand românesc, apărut destul de recent pe piața noastră, am avut ocazia să trec prin acea experiență unică a cafelei aromate de origine, fără extra artificii sau intervenții industriale (deci, naturală), dar și să aflu despre cei șase fermieri care au fost aleși pentru a produce ceea ce înseamnă BeanZ.

Și așa cum, astăzi, trăim într-un mediu foarte dinamic și într-o continuă mișcare, a fi practic a devenit o necesitate, iar aparatul Expresor Wave cu capsule, cumpărat special pentru birou a devenit soluția ideală pentru a prepara rapid cafeaua favorită Concluzia: am devenit rapid clienții BeanZ!

Iar dacă nu știți unde puteți savura această cafea – vă dau un sfat: în Mall Promenada, treceți pe la concept store-ul BeanZ Cafe, un spatiu gândit ca un loc de relaxare și descoperire, nu ca un punct de vânzare clasic. Design-ul modern, ușor industrial combină perfect materialele naturale (lemn, mușchi conservați și plante naturale) cu finisaje brute (beton sau carămidă aprentă, metal sau pânză de iută cu care sunt tapițate fotoliile). Și cel mai important veți fi întâmpinat de reprezentanții BeanZ, care o să vă convingă ce înseamnă o cafea adevărată!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *