AZAY: Cum câteva detalii elegante îți pot schimba stilul de viață!

by

Descoperă lumea Azay!

Eu mereu am pus accent pe detalii în amenajările pe care le concep. Pentru mine accesoriile și decorațiunile niciodată nu ocupă ultimul loc, ci din contra fac parte din întregul proiect, pe care îl gîndesc încă de la început.

Chiar dacă mulți clienți ajung să-și construiască palate sau conace, amenajate în stil clasic, foarte elegante și scumpe, sunt foarte puțini care finalizează proiectul integral, unde „micile detalii” schimbă ambianța, dar și stilul de viață.

„Anul acesta Azay împlinește 10 ani de activitate pe segmental luxury services and goods”

O să vă demonstrez că de cele mai multe ori stilul de viață și ceea ce îți dorești să fii/devii, înseamnă tot ce te înconjoară, de la oameni, la mediu, dar și obiectele care îți fac viața mai ușoară și mai specială!

De aceea, astăzi vorbim despre AZAY, care de 10 ani, ne aduce bucuria în casele noastre, dar și la cele mai mari evenimente din viață, cum ar fi o nuntă, un botez sau alt moment care trebuie să fie neapărat spectaculos!

Seturi de ceai argint placat Chinelli

Ce înseamnă AZAY?

Brandul AZAY este denumit după binecunoscutul castel Azay-le-Rideau din Franța, și care s-a remarcat atât prin portofoliul de branduri (majoritatea Ateliere Istorice de Antepriză sau Furnizori ai Casei Regale a Marii Britanii) dar în special prin serviciile premium puse la dispoziția clienților și în special a oferi cumpărătorului calitatea absolută.

Iar astăzi este și Furnizor al Casei Regale a României, în care și-a asumat misiunea de a reînventa în țara noastră conceptul art de la table.

Ce găsiți aici?

Tot ce înseamnă porțelan, cristal sau accesorii pentru servire argintate de la producători premium, furnizori ai Caselor Regale din întreaga lume, cu o experiență remarcabilă și notorietate mondială: JL Coquet – porțelan de Limoges pictat manual cu aur și platină; Wedgwood – seturi de masăa din porțelan englezesc; Salviati – pahare și obiecte decorative din cristal de Veneția; Arthur Price of England – cadouri, obiecte decorative și tacâmuri din argint; Mario Cioni – cristal modelat manual de maeștrii cristalieri de la Florenta; Clive Christian – porțelan și tacâmuri aurite; Vera Wang – porțelan, cristal, cadouri și obiecte decorative argintate.

Din 2015 AZAY a creat conceptul de AZAY Casa, care vine cu obiecte deosebite de mobilier sau corpuri de iluminat, textile dar și mobilier sicilian de grădină.

Iar acum, după ce ați aflat toate detaliile despre acest brand grațios, puteți să-i vizitați la showroom-ul situat în centrul Bucureștiului, lângă Palatul Parlamentului, pe strada Bulevardul Unirii Nr. 2, Parter Bloc 8A sau pe site-ul azay.ro

 

Și nu uitați: Adevărata valoare se câștigă în timp, iar brandul AZAY își merită titlul!

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *