Avra Aesthetic Institute – locul care integrează plăcutul cu utilul

by

Pe Marina Aristotel (Managing Director AVRA) am cunoscut-o din întâmplare la un eveniment la care am participat, iar de atunci am descoperit multe lucruri intereante pe care le avem în comun. Norocul a fost să avem birourile foarte aproape și să putem ieși la o cafea împreună și să ne împărtășim experiențele și pasiunile noastre: eu – despre design, iar Marina despre estetică și pictură, o pasiune de care nu știe multă lume.

Din una în alta, am ajuns să vizitez și locul, unde Marina (își petrecere cea mai mare parte a zilei – Avra Aesthetic Institute, un institut de estetică unisex, un spațiu destinat în aceeași măsură femeilor și bărbaților și un loc în care tehnologia inovatoare te ajută să te simți bine în corpul și în pielea ta, la orice vârstă. Așa cum eu mereu sunt entuziasmată să descopăr poveștile oamenilor pasionați, și de data aceasta am ascultat cu mare interes: cum a luat naștere acest nou concept pe piața noastră:

Am avut mereu un interes special pentru estetică, în diverse domenii, de la modă la artă. Ideea lansării unui institut de estetică a prins contur atunci când am văzut rezultatele spectaculoase ale folosirii tehnologiei non-invazive, de ultimă generație, în clinici de medicină estetică din Grecia. SkourasMed este un grup de clinici cu peste 25 de ani de experiență în chirurgia estetică, care a înlocuit însă în ultimii ani o serie de proceduri chirurgicale cu tratamente non-invazive care au la bază inovația: fie că este vorba de aparatură, tehnici și proceduri noi sau produse cosmetice revoluționare.

Am urmărit apoi ce se întâmplă la nivel internațional, unde în fiecare an numărul procedurilor invazive scade, fiind înlocuite cu proceduri non-invazive, care sunt rapide, eficiente, au rezultate vizibile, de lungă durată, comparabile cu cele obținute prin proceduri chirurgicale.” mi-a povestit Marina.

Astfel am aflat că de la idea de a crea acest concept până la materializare au trecut 12 luni.  „Primele luni le-am dedicat în totalitate validării ideii prin studierea noutăților din industrie la nivel internațional, un studiu al pieței din România, urmate de dezvoltarea conceptului și a identității brandului, găsirea și amenajarea spațiului, achiziționarea mix-ului de tehnologii și produse inovatoare pentru gama de servicii oferite, formarea și training-ul echipei, testare.”

În timp discuției, Marina mi-a făcut turul spațiului, prezentându-mi fiecare cameră în parte și destinația acesteia. Nu au întârziat nici întrebările mele despre istoria clădirii sau cu cine a lucrat la amenajare.

Am descoperit că minunata clădire interbelică, cu influențe Art Deco si elemente moderne, ușor minimaliste a fost ridicată în anul 1920. Imobilul a fost reconsolidat și renovat sub atenta supraveghere a proprietarilor. Deși inițial clădirea a fost destinată locuirii, astăzi găzduiește la subsol un centru spa, la parter un magazin de bijuterii, la etajul 1 se află institutul de estetică AVRA, la etajul 2, un spațiu pentru evenimente, iar la ultimul etaj se află un restaurant.

Pentru partea de design interior au colaborat cu designerii de la Lime Studio, care au reușit într-un mod elegant să transpună idea unui spațiu relaxant, cu „un design simplu, curat și repetitiv al camerelor de tratament creând iluzia unui fundal imens.” Laitmotivul amenajarii îl reprezintă culoarea pastel de bleu-verde, regăsită în întregul interior, completat cu o lumină difuză. Recepția în schimb este un spațiu unde accentele de culoare și textură și-au făcut apariția: o canapea confortabilă din catifea albastră, plante naturale și produse cosmetice expuse pe rafturi cu un design industrial realizate la comanda.

Vă invit să descoperiți acest loc minunat pe strada Paris nr 61A , aflat în incinta clădirii Labyrinthe, iar pentru întreaga gamă de servicii și produse pe care le ofertă AVRA, puteți intra pe site-ul oficial: avrainstitute.ro

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *