Angel Cerda – stilul modern în varinta avangardistă

by

Cum anul acesta târgul iSaloni din Milano s-a amânat, am făcut un tur virtual al producătorilor internaționali de mobilier, accesorii și finisaje și am reușit să descopăr câteva branduri interesante care sunt importartate de furnizorii locali. Unul dintre acestea este Angel Cerda, o companie spaniolă care acoperă o gamă largă de obiecte de Home & Deco, iar unicul importator cu exclusivitate în România este magazinul Evambient (cu showroom atât în București, cât și în Timișoara).

De ce am ales să povestesc despre acest brand?

În primul rând îmi place filozofia lor: materiale naturale, linii curate, minimaliste, dar cu un design ușor avangardist. Eu sunt sigură că aceasta va deveni tendința viitorilor ani în designul interior. Să vă povestesc de ce:

Ne-am dat seama, mai ales cei care locuim în orașe, că avem nevoie de mai mult confort, de mai multă natură, de mai mult spațiu, de o mai bună organizare în casele noastre. Iar acest lucru ne-a determinat să optăm pentru produse mult mai calitative, naturale și cu o funcționalitate sporită.

Au început să ne placă mai mult culorile pământii, pe care le-am adaptat și în designul interior. Optăm pentru culoarea teracotei care este în perfectă armonie cu nuanțele de bej și ivory. Ne plac materialele naturale de lemn de nuc sau stejar, finisaje de piatră naturală cum ar fi marmura sau țesături naturale de in, bumbac sau mătase. Și completăm toate acestea cu detalii prețioase de auriu sau alamă.

Toate descrierea de mai sus am regăsit-o în una din colecții al acestui brand – NATURE LIFE COLLETION, inspirată din respectul pentru materiale naturale nobile și detalii avangardiste. Vreau să împărtășesc o selecție din piese care merită toată atenția voastră:

Sunteți de acord cu mine că acest stil a vedenit deja una din tendințele actuale în designul de interior?

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *