7 bloguri de design interior de urmărit în 2020

by

Demult aveam în plan să vă fac o listă cu cele mai recente bloguri de design interior pe care le urmăresc și care, cu siguranță, o să vă placă și vouă. Mulți dintre voi deja cunosc că eu mă inspir destul de mult de pe site-urile rusești, din păcate, marea majoritate dintre acestea sunt scrise exclusiv în limba rusă și este mai greu de parcurs dacă nu cunoașteți limba. Așa că astăzi v-am pregătit 7 bloguri în limba engleză 🙂

Eu demult o urmăresc pe Emily Henderson, în primul rând pe Instagram, dar are și un blog foarte drăguț și practic. Prezintă multe proiecte DIY, povestește despre optimizare de buget, reguli aplicate în design, dar și despre greșelile des întâlnite. Chiar vă recomand să descoperiți acest blog.

Est Living mai degrabă este o revistă online, dar cred că este unicul site unde apreciez interioarele minimaliste pentru că se pune mare accent pe concept. Cei care țin acest blog sigur fac o selecție riguroasă la alegerea proiectelor și a designerilor. Deci, cei care apreciază stilul minimalist și stilul nordic sigur vor găsi inspirație din plin pe estliving.com

Un blog rusesc, dar este tradus și în limba engleză. Îmi place acest site pentru că are foarte multe proiecte internaționale. Tot aici am găsit multe idei despre amenajarea apartamentelor mici.

Deși denumirea direct te duce cu gândul la interioarele scandinave, în realitate găsești mult mai multe idei și stiluri. Acest site îl folosesc pentru a găsi amenajări complete de apartamente și case. Util, mai ales că are și poze mari.

Încă o rusoaică care duce un blog în engleză. De ce îl urmăresc? Pentru că prezintă multe proiecte Glamour, elegante, luxury – exact pe gustul meu 🙂 Pe site mai găsiți și tips-uri cum să vă creați afacerea în domeniul designului interior sau cum să dezvoltați un blog.

Acest blog îmi place pentru că e plin de culoare. Deși nu este exclusiv dedicat designului interior, autoarea prezintă proiecte DIY atât pe segment Home&Deco, dar și bijuterii, decor cameră copii, bucătărie etc. Pentru mămici acest site este inspirațional.

Și ultimul din listă este blogul Design Sponge, un mix între Home&Deco, Lifestyle și Food. Eu mai degrabă aș spune că acest proiect este o cuminitate nu doar pur și simplu un site pe care îl duce o persoană. Grafica, ideile, recomandările sunt foarte bine structurate și studiate. Merită urmărit!

Nu uita să citești și despre 10 cele mai bune bloguri de design interior

Dacă mai aveți și alte recomandări, vă rog să lăsați linkurile către bloguri în comentariile de mai jos.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *