5 cele mai stilate canapele ale anului 2018

by

Tu ce canapea îți dorești?

Toată lumea vorbește despre tendințele în designul interior sau despre culorile anului 2018, dar esența amenajărilor ce înseamnă? CONFORTUL…

Și unde trebuie să se reflecte “confortul”? În primul rând în piesele de mobilier care ne crează această stare, iar canapeaua este una din ele.

Atunci, haideți să vă spun care sunt cele mai stilate și mai confortabile canapele pentru anul 2018:

Cu o formă minimalistă și linii clare, este una din cele mai elegante modele de canapea, care va completa interioarele contemporane în următorul an. Avantajul acesteia este că poate fi adaptată atât unui interior modern, dar și unul neoclasic sau chiar scandinav.

Ce are special? Detalii! Picioare cu finisaj cromat în combinație perfectă cu tapițeria în nuanțe de gri. Deoarece este o piesă de mobilier modulară, vă oferă posibilitatea de a crea combinații multiple.

Aceasta este canapeaua pe care o admir foarte mult și pe care am tot recomandat-o în diferite proiecte de amenajări rezidențiale.

Îmi place idea de a combina stilul modern și cel contemporan, iar această canapea chiar reprezintă un accent în orice încăpere. Este realizată din materiale antialergice și antiacarieni, cu o rezistență mare la uzură. Și pentru că producătorii s-au gândit la toate: tapițeria este complet dehusabilă pentru a putea fi curățată cu ușurință.

Îți recomand această canapea, dacă îți place să îți petreci mult timp, relaxându-te în fața televizorului sau citind o carte, deoarece Riccardo oferă posibilitatea de a regla după preferință și nevoia voastră una din părțile componente ale spătarului. Fiind modulară, puteți crea o canapea liniară, colțar sau în formă de „L” cu o zonă de sezlong.

Ești fun al stilului retro-masculin? Atunci ai găsit-o! Canapeaua Kennedy din piele naturală maro, în combinație cu picioare metalice și cusături vizibile, reprezintă piesa de bază într-un biroul elegant al unui manager sau chiar în biblioteca și zona de relaxare de la tine de acasă.

Iar dacă primești musafiri și te gândești și la confortul lor, atunci canapeaua Flipper este soluția, deoarece aveți posibilitatea de a alege o saltea poliuretanică, din pâslă sau cu arcuri de oțel, în funcție de nevoile voastre și de frecvența utilizării acesteia.

Această canapea cochetă este ideală atât pentru un studio care se poate transforma dintr-o canapea din zona de zi într-un pat confortabil pe timpul nopții.

Și acum vine întrebarea: de unde le găsesc? Vă spun și asta!

Pe site-ul Studio 32 puteți descoperi o colecție impresionantă de produse, iar o parte din ele pot fi văzute și testate în showroomul din Șos. Chitilei, nr. 177A, Sector 1, București.

Nu sunt comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *